Träning fredag 18/3

2011-03-19 @ 20:21:06 • Kommentarer (1)PermalinkISH-bloggenTrackbacks ()

Det blev en ganska lugn träning på Sannarps konstgräsplan på fredagseftermiddagen, det var en del trötta ben och eftersom vi har ny match redan på söndag borta på Borås Arena mot IF Elfsborgs U21-lag så uteblev det avslutande spelet och träningen avslutades istället med avslutsträning där två lag tävlade om vem som kunde göra flest mål på målvakterna Stefan och Käck. I övrigt var det en lugn träning med kvadraten och lite passningsräkning som uppvärmning.

Söndagens startelva har ännu inte blivit släppt och då laget är ledigt hela lördagen så kommer en startelva presenteras som bäst precis före matchstart. Enligt programmet ska ISH möta IF Elfsborgs U21-lag men enligt Elfsborg hemsida är det istället U19-laget vi möter då U21-laget ska möta Grimsås istället, vilket kan tyckas vara konstigt med tanke på att vi spelar två divisioner högre upp än Grimsås.

En annan rolig nyhet är att det blir en ny träningsmatch mellan HBKs a-lag och Halmia, nämligen nästa torsdag på obestämd tid, underlaget är inte heller bestämt ännu. Med andra ord är det dags för revasch för Halmia samtidigt som HBK ska finslipa på dom sista bitarna innan seriepremiären den 2:a april hemma mot Kalmar FF.

/Svennis

Kommentarer

Postat av: Lars-Gunnar Blom

Vad trevligt att det blir A-lagsmatch mellan HBK och ISH. Det har jag väntat på sedan någon gång av slutet av 1980-talet då det spelades bäst i stan matcher på Örjans vall.

Hoppas någon gång få uppleva det i seriesammanhang. Kanske 2014?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback