Tisdagsträning 15/3

2011-03-16 @ 19:02:58 • Kommentarer (4)PermalinkISH-bloggenTrackbacks ()

Tisdagens träning startade som vanligt med lite kvadraten. Efter en stund samlade Lindau spelarna och förklarade att vi behöver fortsätta träna på våra uppspel och att hålla bollen på motståndarnas planhalva så därför gick vi direkt över till att träna uppspel och kombinationer över hela planen. Vi fortsatte sedan med en liknande övning fast nu med en startelva som tränade uppspel mot 10 försvarare, en övning som fick allt bättre resultat ju längre tiden gick.

Samma startelva som kanske kan ses som en preliminär startelva inför matchen på torsdag mot HBKs U21-lag fick sedan möta det försvarande laget i vanligt spel på en liten mindre plan där man vann en klar seger delvis pga en loj insats av det förlorande laget. Träningen avslutades med löpning där vi sprang 8 löpningar x 15 sekunder över planen med 15 sekunders vila imellan, följt av en lite längre vila och sedan upprepades samma procedur en gång till innan Oskar Remeni blåste i pipan.

På onsdagen får laget nu ledigt för att vila upp sig innan torsdagens kraftmätning på Sannarp mot HBK U21 med avspark klockan 16:45.

Preliminär startelva;

Käck; Ervin, Gasslander, Andreas S, Jonas Ö; Boman, Taube, Bujar, Viktor; Ronny, Kushtrim.

Hela truppen är nu frisk bortsett från Björn Carlsson (vad) och Calle Genberg (knä) som rehabtränar vid sidan av. Även Kola och Remeni är tillbaks i träning så Halmia kommer med en stark trupp till matchen.

/Svennis

Kommentarer

Postat av: Erik

Härligt med preliminär startelva-info! Som halmian i tillfällig USA-exil har jag svårt att ta mig till matcherna så det är riktigt gött att få så här mycket info via bloggen. Jag hoppas att ni fortsätter så här hela säsongen!

2011-03-16 @ 23:11:27

Postat av: halmia-2011

Känns bra med laguppställningar (på mitt initiativ) Hela truppen är frisk men var finns Mangfors?

2011-03-17 @ 11:52:57

Postat av: Halmia4ever

Har Andreas och Jonas (och ISH)kommit till skott om kontrakt eller är det på gång? Skulle vara intressant att veta. Lycka till mot kvasten!

2011-03-17 @ 12:10:42

Postat av: Hallandsbloggen/Lars-Gunnar Blom

Tack för ni presenterar startelvan. På Hallandsbloggen har jag en gissning på avbytarna samt hela HBKs trupp.

Hoppas att halmia.se också lär sig skriva laget efter varje match. Det har varit dåligt med det.

Hoppas på bra resultat i eftermiddag.

God tur.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback