Fotbollsträning 7/3

2011-03-07 @ 21:34:26 • Kommentarer (0)PermalinkISH-bloggenTrackbacks ()

Nytt för denna månaden är att vi nu skippar brottningsträningen på Halmstad Arena och istället kör ett extra fotbollspass på måndagar. Träningen startade med en kort sammanfattning av Lindau där han berättade att han var nöjd med lördagens match som hade flera fina anfall men att motståndet inte varit så starkt som i tidigare träningsmatcher. På dagens träning var vi endast 15 man varav 12 stycken som tränade för fullt, det går runt mycket förkylningar just nu och tillochmed Oskar "Stålmannen" Remeni var idag frånvarande pga sjukdom. Detta ledde till mindre kalabalik när allt material skulle förflyttas från Örjans Vall upp till Sannarp och Robin Thomasson fick trösta Jonas Lindh som bröt ihop när han insett att det inte skulle bli någon varm saft mellan övningarna.

Den försenade träningen startade med "kvadraten" för att sedan gå över till lite passningsuppvärmning och sedan lite löpning runt planen för att få upp flåset innan första riktigt övningen skulle till att börja. Efter detta delades vi upp i tre grupper med fyra spelare i varje grupp. Nästa övning gick ut på att ett lag skulle jaga bollen i en stor kvadrat och försöka bryta så många gånger som möjligt medan dom två andra lagen tillsammans skulle försöka hålla bollen inom kvadraten så länge som möjligt utan att tappa bollen. Det blåa laget visade sig starkast på denna övningen men tävlingen fortsatte sedan med en ny övning där ett lag skulle klara 10 passningar i en kvadrat och sedan få över bollen till ett lag i den andra kvadraten medan två spelare från det tredje laget jagade bollen. Här visade det röda laget bestående av Ervin, Viktor, Taube och Käck sin styrka och lyckades gå ikapp det blåa laget och vinna efter att Lindau genomfört den totala poängsammanställningen.

Inför den sista övningen anslöt Calle Genberg och Robin från ett av dom förlorande lagen och i denna övningen gällde det för något av dom två lagen att klara av 10 passningar utan brytning för att få poäng. Då detta utspelade sig på en väldigt begränsad yta hade bägge lagen problem att få några poäng alls men tillslut vann det röda laget även denna övning med 2-1.

Sedan anslöt Johan Mangfors och Bujar Mazreku som bägge hållt till på ett av Sannarps gym och spelarna begav sig till bilarna för att åka till Örjans Vall för dusch och ombyte. Pga alla sjukdomar och skador får laget nu ledigt imorgon tisdag för att sedan på onsdag fortsätta med löpning på Örjans Vall.

/Svennis

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback