Fotbollsträning 3/3

2011-03-04 @ 17:49:54 • Kommentarer (0)PermalinkISH-bloggenTrackbacks ()

Fotbollsveckan fortsatte i vanlig ordning på torsdagen med fotbollsträning på Sannarps konstgräs. Före träningen fick spelarna prova ut matchkläder inför den kommande säsongen. Det blir Umbro som sponsor även i år men nytt för i år är att det kommer finnas röda värmebyxor och en vit slimmad tröja att ha under matchkläderna tillgängligt för dom spelare som inte finner det vanliga matchstället tillräckligt värmande, vilket undertecknad tycker är mycket bra fixat av Remeni och Kola. 

Idag var Jonas Käck tillbaka i full träning medan Bujar Mazreku fortfarande fanns vid sidan av planen, Fredrik Gasslander gick av efter en kollision med Jonas Käck men det skall inte vara någon fara med honom inför helgens match hemma på lördag mot Markaryd. Rickard Boman och Niclas Taube är fortfarande sjuka även om Boman som även har vissa ryggbesvär rapporteras vara på bättringsvägen. En mittfältare från Bromölla deltog idag vars namn vi inte snappat upp.

På det avslutande spelet som var det samma som i tisdags då vi spelade trelagspel där vinnaren stod kvar. Lagen var även idag indelade efter ålder och det äldsta laget vann idag en förkrossande totalseger då man lyckades samla ihop hela 9 vinster medan dom andra lagen tillsammans endast fick ihop en ynka seger. Detta tror undertecknad måste bero på vilka som saknades i dessa yngre lag, inga nämnda, inga glömda!

Efter Doffes hastiga avsked, Boman och Taubes sjukfrånvaro, Viktor Welanders brist på ansvarstagande och Jonas Käcks dåliga mage har man beslutat att skjuta upp helgens inkilning till senare under året, vilket betyder att kaxiga Jonas Österberg och Andreas Svensson kan andas ut igen.


              Bujar håller sina händer varma, eller?

/Svennis

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback