Fotbollsträning 1/3

2011-03-01 @ 19:57:28 • Kommentarer (0)PermalinkISH-bloggenTrackbacks ()

Tisdagens träning startade en bra stund efter planerade 17.00 på Sannarps konstgräs med två kvadrater. Lindau sammanfattade sedan snabbt försäsongens träningsmatcher som varit hittills och förklarade att vi behövde bli mer spelskickligt så vi kan hålla bollen mer på motståndarnas planhalva, men att vi är många nya och att det finns gott om tid att träna på detta innan säsongen startar.

Vi delade sedan in oss i två lag som fortsatte träningen med en passningsövning där 8 spelare skall hålla bollen i en kvadrat medan 4 motståndare jagar och ska försöka få över bollen till sina 4 lagkamrater i kvadraten bredvid. När det gula laget vänt och vunnit var övningen slut och träningen avslutades med 3-lagspel 5 mot 5 där vinnaren står kvar. Lagen delades in efter ålder och det äldsta laget började bäst men det medelgamla laget jobbade sig ikapp och förbi och vann tillslut finalen och därmed totalt med 6-4-1 i vinster. Denna övning bjöd på väldigt högt tempo och det var många trötta ben efter träningen.

Förhoppningsvis har dessa ben vilat tills imorgon då det är dags för onsdagslöpningen vid Örjans Vall. Planeringen inför helgens lagfest har börjat och ett nytt spelarråd har även röstats fram bestående av Jonas Käck, Taube och nye Johan Mangfors.

/Svennis

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback