Träning 22/2

2011-02-23 @ 20:17:47 • Kommentarer (1)PermalinkISH-bloggenTrackbacks ()

Före tisdagens träning började meddelade tränare Lindau att det pga det stora manfallet skulle bli en kort och ganska lågintensiv träning, han berättade även att HBKs U21 var intresserat av att möta oss igen i träningsmatch innan säsongen startar och att det antagligen blir så.

När träningen väl startade värmde vi upp med kvadraten och fortsatte sedan med en övning som gick ut på att två lag med 7 spelare i varje skulle hålla bollen inom laget i en begränsad yta där man max fick använda två tillslag på bollen. Med instruktioner att klara 10 passningar inom laget för poäng gick det ena laget med en ständigt fuskande Fredrik Gasslander som både skulle dra i tröjan och ta för många tillslag på bollen upp i ledning med 3-0 men sedan vände Bujar Mazrekus lag och lyckades till slut vinna med 7-6.

Åskådare vid sidan av planen trodde sig se en ny spelare i Halmia mycket lik en viss Didier Drogba, möjligtvis hans lillebror av hans styrka och utseende att dömma, men det visade sig bara vara Ronny Sabo som legat extra länge i solariet under veckan. Denna lugna träning avslutades med lite träning av våra uppspel innan vi begav oss till bilarna för att åka tillbaka till Örjans Vall.

/Svennis

Kommentarer

Postat av: kjell bengtsson

Skulle verkligen uppskatta om Ni meddelade laguppställningarna i träningsmatcherna. Viktigt att se hur Lindau tänker samtidigt som flertalet matcher går på bortaplan.

2011-02-25 @ 12:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback