Dålig uppdatering

2011-02-28 @ 14:24:55 • Kommentarer (1)PermalinkISH-bloggenTrackbacks ()

Det har den senaste tiden varit lite dålig uppdatering på bloggen. Detta beror på att undertecknad varit sjuk och en grupp som numera går under namnet "Mycket snack och liten verkstad-gruppen" lovade att hjälpa till med rapporter men dessa rapporter har istället lyst med sin frånvaro...

Torsdagen och fredagens träningar var iallafall två vanliga fotbollsträningar på Sannarps konstgräs. Det saknades fortfarande en hel del spelare men ett nytt ansikte syntes på dessa träningar nämligen en kille från Armenien och det enda vi vet om honom är att han är försvarare och inte talar svenska.

Lördagens match var borta mot Norrby i Borås. Där deltog den nyss nämde armeniern och även en viss Patrik Redo. Efter en 1-0 ledning i paus tappade Halmia och förlorade till slut med 2-1 men man gjorde enligt rapporter en ganska bra insats trots förlusten. Halmias mål gjordes av Ronny Sabo.

Idag börjar veckan med en brottningsträning, flyttad från 18.00 till 17.30 pga att alla spelare skall infinna sig på Halmias årsmöte som startar 19.00 på Scandic Hotell.

Till helgen väntar hemmamatch mot Markaryd som i år spelar i division 3. Matchen spelas enligt Halmias hemsida klockan 15.00 på Sannarps konstgräs. Efter matchen blir det bastu och sedan lagfest och eventuellt inkilning av dom nya spelarna.


Gjorde fin assist till Ronny Sabos mål i lördags.

/Svennis

Kommentarer

Postat av: Halmia4ever

Fortsätt med dina informativa inlägg när och om du har tid "Svennis"! Uppskattas verkligen - en unik och fantastisk insyn i laget i mitt hjärta!



Härlig bild på Bujar! Från dagiset på Halmianen, eller? Mohahaha...

2011-02-28 @ 20:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback