Träning 21 och 22 mars

2011-03-22 @ 20:34:57 • Kommentarer (3)PermalinkISH-bloggenTrackbacks ()

Måndagens träning började med en liten genomgång i omklädningsrummet av söndagens bortamatch mot IF Elfsborg. Lindau tycker vi spelar bättre och bättre och blir farligare och farligare och förhoppningsvis kan vi behålla det även mot lite bättre motstånd. Innan vi begav oss upp till Sannarp berättade Lindau även att det skulle deltaga en ny spelare från Kurdiska (tror jag) i division 6 som ringt och bett att få komma och provträna.

Spelarna som spelade mycket i Elfsborgsmatchen fick välja mellan att vara med på fotbollsträningen på Sannarp eller att köra ett gympass på Sannarpsgymmet i anläggningen bredvid konstgräsplanerna. Samtliga spelare valde att spela fotboll förutom Taube och Mangfors som hade ömma ben och behövde vila lite. På den lite lugnare fotbollsträningen hände inget speciellt märkvärdigt förutom att Bujar och Remeni förde en högljudd diskution som hördes över hela Sannarpsområdet angående poängräkningen under passningsräkningen. Kul för idag var att Abbe deltog i träningen och såg pigg och fräsch ut.

Efter träningen väntade ett möte för årets spelarråd med Lars Lindh, Ulf Sjögren och Abbe, trodde man själva, men det visade sig inte stämma då endast Abbe närvarade efter träningen och mötet har istället planerats ta plats på torsdag efter träningsmatchen mot HBK.

Tisdagens träning som är den sista för denna veckan och därmed också innan HBK-matchen tog ikväll plats på Sannarps gräs bredvid konstgräsplanerna inför en mindre samling tappra åskådare bland annat Abbe och ordföranden Ulf Sjögren. Dessa gav dock upp av okänd anledning och begav sig hemåt efter cirka en timmes träning.

Anledningen till att träningen blev på gräs idag var för att spelarna ska få chans att bekanta sig med gräs innan träningsmatchen på torsdag som kommer spelas på Alevallen cirka 16.15. HBK behöver vänja sig vid grässpel då premiären närmar sig och pga solljuset behöver matchen starta så tidigt som möjligt.

Efter lite kvadraten tränades press och försvarsspel inför matchen och sedan lite uppspel, träningen avslutades sedan med en halvtimmes trelagspel med 5 utespelare i varje lag där ställningen efter Remenis slutsignal var att det gula och yngsta laget slutade sist med en ynka vinst medan det röda och blåa laget delade på segern med 4 vinster var.

Efter en träning på en medioker gräsplan kan man spekulera i att det lär bli en svårspelad match på torsdag där fysiken kommer spela in mer än på en jämn konstgräsplan vilket borde gynna HBK men Halmia kommer göra allt för att hålla jämna steg med HBK och förhoppningsvis knipa en seger med ett par bollar.

Inför dagens träning presenterade spelarrådet även årets böteslista där bland annat mobiltelefoner som ringer på matchsamlingar, försenade ankomster och fel klädsel kommer bestraffas med hårda böter även om Kola och Remeni tyckte dessa bötesbelopp var aningen för små och istället skrivit ut samma lista fast med en nolla extra i varje belopp.

Nu väntar en dags vila för att sedan alltså mäta krafterna ännu en gång med HBK på torsdag, matchsstart som sagt 16.15~ på Alevallen. Tveksamma till spel är Björn Carlsson och Calle Genberg som dock deltar i träning. Saknas gör kanske även Ervin Ribic och Rickard Boman som bägge saknades idag pga sjukdom.

/Svennis

Kommentarer

Postat av: Halmia4ever

Spela kompakt och vänta på chanser! HBK spelar ert spel, på en annan nivå. Vänta och bida er tid. Minimera försvarsmistagen! ISH Go!

2011-03-22 @ 21:39:21

Postat av: Hallandsbloggen

införartikel om HBK-ISH

Postat av: halmia-2011

Till Lindau:



Ett lagförslag så här i slutet av mars:



Käck



Boman Mangfors Gasslander Östberg



Ribic Mazreku Taube Sabo



Viktor Maholli



Med Ribic något släpande, vad sägs??

2011-03-30 @ 17:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback