IS Halmia - IK Frej 1-2 (1-1)

2011-04-01 @ 15:07:32 • Kommentarer (1)PermalinkMatcherTrackbacks ()

På en blöt och blåsig konstgräsplan på Sannarp bjöd lagen till en ganska välspelad men samtidigt ganska chansfattig första halvlek som bjöd på två mål där Halmia gjorde det första genom Ronny Sabo som vände bort en försvarare i straffområdet och placerade in 1-0, strax före paus utjämnade dock stockholmarna.

Andra halvlek fortsatte på samma sätt som den första där bägge lagen håller bollen inom laget bra men Frej är dom som skapar hetast chanser. När Frej väl gör 2-1 känns det som om Halmia tröttnar lite och Frej har sedan bud på fler mål.

Kul idag var att Calle Genberg och Björn Carlsson var tillbaka efter lite längre frånvaro och att alla i truppen ser ut att vara tillgängliga nu när det drar ihop sig till seriestart. Niclas Taube utgick tidigt i matchen med en lättare lårskada för övrigt var det bara Andreas Svensson (sjuk) och Jonas Käck (bortrest) som saknades.

IS Halmia; Stefan; Boman, Gassa, Mangfors, Östberg; Ervin, Taube, Bujar, Ronny; Viktor, Kushtrim. Avbytare; Robin, Greiff, Lindh, Björn, Calle.

Nästa träning är idag fredag, klockan 17:00, antagligen på Sannarp för lite lättare träning mellan gårdagens match och morgondagens match hemma mot Ljungby.