Inför IS Halmia - Lindome GIF

2011-04-30 @ 11:09:54 • Kommentarer (2)PermalinkMatcherTrackbacks ()

ISH ställs idag mot ett Lindome som inte riktigt fått den starten man hoppats på, två raka förluster. Detta borde innebära att man möter ett taggat lag som är väldigt suget på att revaschera sig själva. Från förra året minns vi att Lindome var en av seriens tuffaste motståndare vilket resultaten 0-0 borta och 1-3 hemma vittnar om. Årets Lindome har inför denna säsongen bytt tränare och fått ett par nya spelare och ska enligt uppgifter spela lite mer offensivt än förra säsongen.

På veckans träningar har vissa delar av spelet slipats lite extra på och det börjar se bättre och bättre ut. Inför dagens match presenteras ingen startelva men det kommer bli ändringar sedan förra matchen mot Tenhult. Viktor Welander gick av fredagens träning med en ömmande ljumske och är ett stort frågetecken före matchen och ställer därmed till extra huvudbry för tränare Lindau men skulle Viktor inte kunna spela har ISH fullgoda ersättare som istället får chansen att visa upp sig.

Avspark sker klockan 16.00 på Örjans Vall, IS Halmia har i veckan sammarbetat med McDonalds som delat ut fribiljetter till alla kunder som köpt menyer över 50 kronor, sammanlagt ca 2500 biljetter. Man vågar dock inte spekulera i hur mycket folk som faktiskt kommer besöka matchen från Halmialedningens håll.

Dom senaste dagarnas snackis i omklädningsrummet har varit årets första böteslista som kommit upp nu april närmar sitt slut. Försenade ankomster till träningar och matchsamlingar, ringande mobiltelefoner och avsaknad av Halmias pikétröja på matchsamlingar är några av sakerna som leder till böter. Denna listan toppas av trion Ronny Sabo, Andreas Svensson och Jonas Österberg.

Den tredje omgången tjuvstartade igår då Kinna och Torslanda spelade 1-1 där ISH-bloggen förväntade sig en knapp tvåa. Övriga matcher följer nedan;

Utsiktens BK-Vimmerby IF   2-0 1
Kållered SK-Tenhults IF   2-1  1
IK Tord-Tvååkers IF   2-0  1
Gislaveds IS-Västra Frölunda IF   3-2  1
IS Halmia-Lindome GIF   ?-?  ?

/Svennis

Kommentarer

Postat av: Taggen

Utsikten-Vimmerby 3-1

Kållered-Tenhult 3-0

Tord-Tvååker 1-1

Gislaved-Västra F 0-2

Halmia-Lindome 2-1

2011-04-30 @ 12:10:57

Postat av: Linnéa Österberg

Förstod man ju att Jonas skulle vara där i toppen och nosa, haha.

2011-06-01 @ 18:03:29
URL: http://losterberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback